Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 694338   |    |  Avís legal


  


    
   

 
Accès per a socis

Accès per a socis

Cistella de la compra
Cistella buida
 


 Artdbarcelona

  Portal de Sant Roc 52, 3er 2ª
  08221 - Terrassa (Barcelona) 
  Tel: 667 757 835
   Correu-e: bcn@artdbarcelona.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*(Només lletres)
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Artdbarcelona amb CIF i domicili social a Portal de Sant Roc 52, 3er 2ª, 08221, Terrassa (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Artdbarcelona informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Artdbarcelona informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Artdbarcelona es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic bcn***artdbarcelona.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de Artdbarcelona.

Tancar finestra
Portal de Sant Roc 52, 3er 2ª
08221 - Terrassa (Barcelona) 
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots passar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerir-nos quelcom també ho pots fer a l'apartat de Contacte, i en pocs dies rebràs una resposta.

Pagament segur amb paypal